• CreaDiva
  • hier kan uw reclame staan
  • De Creatie Krachtcentrale
  • Fellows Personal Coaching
  • C3Group
  • SamenDoen
  • Story Groep
  • KleurrijkWonen

Hier vind je alle informatie over kunst, cultuur en recreatie in Leerdam. Als je in de kolom hiernaast klikt op een van de categorieen dan krijg je een overzicht van het aanbod op een Google Maps kaart. (Deze heeft soms even tijd nodig om alle locaties in te laden.)

Als je doorklikt op een van de ballonnetjes krijg je alle achtergrondinformatie van jouw keuze. Ook de evenementen en recensies van de betrokken organisaties kun je dan zien. Deze informatie is veelal door de Leerdamse stichtingen, verenigingen, bedrijven en organisaties zelf ingevoerd. 

Kunst, cultuur en recreatie worden op deze site opgedeeld in disciplines, activiteiten en clubs van Leerdammers die die activiteiten plegen, veelal met en voor elkaar en voor de passieve kunst- en cultuurgenieters, het publiek, de verzamelaars, de 'recreanten'.

Het begrip recreatie is dermate breed, dat daarvoor een afzonderlijk gedeelte van de site is ingericht, met een eigen redacteur.

Hier op de website Leerdam beweegt met lef vind je altijd het laatste overzicht.

Heb je zelf nieuws, een mening die je kwijt wilt of vragen voor Leerdammers of nieuws over geplande evenementen? Mail dan je eigen informatie naar redactie@onsleerdam.nl en het wordt geplaatst op deze website. Of bel met onze redactie via 0345-638093

 

Columns en meningen Cultuur & Recreatie

Klik voor een vergrotingKunstplaats Leerdam presenteert Naked. Naked is een muziektheater voorstelling van (opera)zangeres/ theatermaker Carla Regina. Naked... Tja, de naam zegt al genoeg. Lees verder »

Klik voor een vergrotingLaatste nieuwjaarsreceptie Leerdam. Tijdens een goed bezochte Nieuwjaarsreceptie hield burgemeester Tjerk Bruinsma zijn traditionele toespraak, een bijzondere, want het was de laatste in de gemeente Leerdam. Lees verder »

Klik voor een vergrotingTimmerdorp is stout dit jaar, Ennio Drost is burgemeester. Ennio Drost is de nieuwe burgemeester van Timmerdorp Leerdam. Dit werd vrijdag bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Jeugd Actief. Thema van dit jaar is: Timmerdorp is stout. Lees verder »

Klik voor een vergrotingJoris Linssen ontsteekt Lichtjesboom Leerdam. Voor de feestelijke afsluiting van Joris Kerstboom komt KRO-NCRV presentator Joris Linssen naar Leerdam. Komende vrijdag is hij er van 15:00 tot 16:00 uur voor een meet & greet en savonds voor het ontsteken van de lichtjes in de boom. Muzikale omlijsting is er van Marlou. Deze band speelt onder meer een eigen kerstnummer, geinspireerd op de gedachte achter Joris Kerstboom Leerdam: Aan wie denk jij met kerst? Lees verder »

Klik voor een vergrotingWeer Top 2000-kerkdienst in Bethelkerk. Kerk aan de Linge organiseert op zaterdagavond 30 december 2017 om 19:00 uur opnieuw een Top 2000-kerkdienst. Lees verder »