• SamenDoen
  • Story Groep
  • hier kan uw reclame staan
  • C3Group
  • CreaDiva
  • De Creatie Krachtcentrale
  • KleurrijkWonen
  • Fellows Personal Coaching

OnsLeerdam is een initiatief van actieve leerdammers en inspirerend leerdams bedrijfsleven. 
 

OnsLeerdam brengt actieve leerdammers bijelkaar, informeert over alles wat er in leerdam te doen is en zorgt voor landelijke promotie van de gemeente.

De website, redactie en organisatie worden gefaciliteerd en gefinancierd door de vrienden van OnsLeerdam.  Allen bedrijven en instellingen die leerdam een warm hart toedragen en belang hebben bij een florerende leerdamse gemeenschap en economie.  De opstartvrienden van OnsLeerdam zijn:

 

       

 

 

De C3Group, gevestigd aan het Dr. Reilinghplein in Leerdam,  is een van de initiatiefnemers en verzorgt de webtechnologie en organisatorische ondersteuning voor de redactie van OnsLeerdam. 

  www.onsleerdam.nl  biedt:

  •  Informatie over alles wat er in Leerdam te doen, zien en beleven is

  •  Leerdammers  met elkaar contact brengen

  •  Promotie van alle evenementen, verenigingen, stichtingen, bedrijven en organisaties die de gemeente Leerdam  rijk is.

Het informatieplatform OnsLeerdam‘  is de website van actieve burgers uit de kernen Kedichem,  Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.  Gezamenlijk vormen deze 4 kernen de gemeente Leerdam. Door de gehele gemeente  zijn vele ‘OnsLeerdam‘ correspondenten en redacteuren actief om de website actueel te houden met boeiende foto‘s, filmpjes en informatie.(www.OnsLeerdam.nl  is een vervolg op Leerdam beweegt en Leerdam heeft lef)

Het maatschappelijk middenveld wordt gevormd door alle  ‘niet-overheid‘  organisaties die een relevante groep mensen uit onze gemeente vertegenwoordigen. Dit zijn dus alle denkbare  verenigingen, instellingen en stichtingen waarbinnen Leerdammers actief zijn en invulling geven aan de Leerdamse samenleving.  Alle secretarissen, voorzitters en beheerders van deze organisaties kunnen een toegangscode krijgen tot deze website om hun informatie en evenementen toe te voegen, gegevens aan te passen, nieuwsartikelen te plaatsen en evenementen kenbaar te maken. Zodoende bepalen zij met elkaar de inhoud en vorm van deze website. Om al die activiteit in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar ‘zegje‘ kan doen is er ook is er een redactie van OnsLeerdam‘ samengesteld van een 15-tal redacteuren en correspondenten.  Daarnaast is er een comité van voorzitters van bestuurlijk actieve Leerdammers en een organisatiecomité dat de redacteuren bijstaat waar nodig.

Hoe meer mensen een bijdrage leveren aan de inhoud van deze website hoe liever het ons is. Klik op DOE MEEvoor contactgegevens en mogelijkheden.

 

Mede namens de redacteuren, het organisatiecomité en het comite van alle aangesloten voorzitters wens ik iedereen veel plezier bij het gebruik van deze website.

 

Robert van Brakel
Voorzitter organisatie comite