• De Creatie Krachtcentrale
  • SamenDoen
  • Fellows Personal Coaching
  • C3Group
  • hier kan uw reclame staan
  • KleurrijkWonen
  • Story Groep
  • CreaDiva

Zoek op categorie

 

Doelgroepen Onsleerdam

 

Praktische info


Wekelijkse mail: word verstuurd naar 1560 mailadressen

Site: minstens 1000 bezoekers per maand

op de homepage Facebook: ruim 1100 vrienden  

Doelgroepen: De doelgroepen waar de evenementenagenda naar toe gaat zijn de actief samenwerkende ondernemers in de binnenstad, de actief samenwerkende ondernemers op het industrieterrein en de actief samenwerkende ondernemers rondom de stad. (ongeveer 70 bedrijven De evenementenagenda gaat ook naar de bestuurders en actieve leden van alle verenigingen en clubs van Leerdam. (ongeveer 15 clubs Verder word de evenementenagenda naar alle actieve burgers gestuurd. In de zomer zien wij een piek van bezoekers op onze site. Het aantal bezoekers per maand stijgt dan met ongeveer 25%. Dit komt voornamelijk door meer vrije tijd en meer bijzondere evenementen.

Verschillende mogelijkheden van plaats, tijdsduur en kosten van advertentie: Wij hebben op onze site verschillende mogelijkheden om te adverteren. U kunt 1 of meer van de hierondergenoemde advertentiemogelijkheden kiezen.
Onsleerdam is een informatie- en evenementen-platform met een maandelijks bereik van ongeveer 1700 leerdammers. Een specifieke doelgroep van onsleerdam zijn leerdamse ondernemers. Op het onsleerdam platform zijn 3 verschillende advertentiemogelijkheden. De keuzes volgen hieronder.

plaats 1 Homepage: 20 Euro per maand grootte: 428 x 128 pixels Hieronder ziet u de plaats van de advertentie(is de met rood omrand). De advertentie verspringt ook naar andere advertenties. Dit zal een rij zijn van maximaal 5 advertenties. 

 

 

 

plaats 2: Taakbalk: 20 euro per maand
grootte: 224 x 74 pixels Hieronder ziet u de plaats van de advertentie(is de met rood omrand). De advertentie verspringt ook naar andere advertenties. Dit zal een rij zijn van maximaal 5 advertenties.

 

 

Plaats 3: Wekelijkse mail(rondje Leerdam): 25 euro per maand Grootte: 300 x 278 pixels Hieronder ziet u de plaats van de advertentie(is de met rood omrand) in de wekelijkse mail. De advertentie staat in een mail die wekelijks word verstuurd. Deze mail wordt naar ruim 2000 mailadressen verstuurd.