• hier kan uw reclame staan
  • KleurrijkWonen
  • SamenDoen
  • CreaDiva
  • Story Groep
  • De Creatie Krachtcentrale
  • C3Group
  • Fellows Personal Coaching

Hier vind je alle informatie over wonen en leven in Leerdam. Als je in de kolom hiernaast klikt op een van de categorieen dan krijg je een overzicht van het aanbod op een Google Maps kaart. (Deze heeft soms even tijd nodig om alle locaties in te laden.)

Als je doorklikt op een van de ballonnetjes krijg je alle achtergrondinformatie van jouw keuze. Ook de evenementen en recensies van de betrokken organisaties kun je dan zien. Deze informatie is veelal door de Leerdamse stichtingen, verenigingen, bedrijven en organisaties zelf ingevoerd. Leerdam heeft een uitgebreide middenstand en horeca bezetting en volop nieuwbouwplannen.  Hier op de website Leerdam beweegt met lef vind je altijd het laatste overzicht.

Heb je zelf nieuws, een mening die je kwijt wilt of vragen voor Leerdammers of nieuws over geplande evenementen? Mail dan je eigen informatie naar redactie@onsleerdam.nl en het wordt geplaatst op deze website. Of bel met onze redactie via 0345-638093

Columns en meningen Wonen & Leven

Klik voor een vergrotingWethouder Wim van der Leij stopt. Wim van der Leij (PvdA) stopt eind februari als wethouder in de gemeente Leerdam. De voorbereiding voor de herindeling op 1 januari 2019 is volgens hem in betere handen bij een opvolger vol energie. Lees verder »

Klik voor een vergrotingUitnodiging Nieuwjaarsreceptie. Het gemeentebestuur van Leerdam nodigt u graag uit een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Lees verder »

Klik voor een vergrotingLeerdam krijgt Marketingplan. De gemeenteraad van Leerdam is donderdagavond 15 december akkoord gegaan met het Marketingplan Leerdam Glasstad en het Plan Versterking Binnenstad Leerdam Lees verder »

Klik voor een vergrotingKerst op het Meesplein. . Op initiatief van de werkgroep Het Meesplein wordt 16 december op het Meesplein in wijk West in Leerdam een grote kerstboom neergezet. Kinderen mogen hier zelfgemaakte kerstversieringen in hangen. Op 17 december wordt tijdens de mini kerstmarkt, die deze middag vanaf 15.00 uur rondom de kerstboom wordt gehouden, door wethouder Teus Meijdam de lichtjes ontstoken. Lees verder »

Klik voor een vergrotingKerstmarkt Wijkraad noord en ter Leede. Lees verder »